5 urteko eta 4. mailako ikasleek, esperimentu berezi bat egin dugu:
Arrautza bat ozpinean sartu genuen hiru egunetan. Bitartean, azala kentzen zaiola eta geruza fin fina gelditu zaiola ikusi genuen .
Hiru egun pasa ostean, biguna eta handituta zegoela ikus dezakegun eta ikutu ere egin genuen.
Azkenean, zabaldu genuen,jakiteko nola zegoen barrutik, arratza normal bat agertu zen, frijitzeko modua.
EN LA GELA DE 5 URTE Y 4. MAILAN, HEMOS HECHO UN EXPERIMENTO:
Hemos puesto un huevo en vinagre durante tres días, y hemos comprobado que se agranda , desaparece la cáscara, sólo queda una capa fna blanca, y por otro lado se vuelve tan blando, que parece de goma.
Eso si, al abrirlo sigue siendo un huevo normal, se podía freir.
hmcgmnxvhb
No hay comentarios:
Publicar un comentario